Skip to content

FAQ's

Veelgestelde vragen

Op onze website tonen we geen portfolio ter discretie van onze klanten. Mocht je een specifieke opdracht willen zien kunnen wij jou dit opsturen. We hebben overal wel iets voor liggen. Op de diensten pagina’s staan een paar publieke cases waar we aan hebben gewerkt.

Hoe kunnen jullie zo snel zijn

We draaien al een hele poos mee in de mediawereld en hebben veel gevarieerd werk gedaan. Hierdoor hebben we enige ervaring opgebouwd waardoor we snel aanvragen kunnen realiseren in een topsnelheid.

Nee, we hebben geen vast kantoor omdat wij van het ‘nieuwe werken zijn’. Vanuit thuis, een flexplek of bij de opdrachtgever op locatie.

Jazeker! We doen niet alleen spoedopdrachten maar zijn ook op langere termijn de helpende hand.

We hebben een vast team die bij Rocketboost werkzaam is die samen diverse werkzaamheden kunnen verrichten. Mocht je een lastig vraagstuk hebben die niet intern kan worden opgelost werken wij samen met bekende in ons netwerk zodat de opdracht alsnog succesvol kan worden opgeleverd.

Ja, nadat we een website of landingpage hebben opgeleverd bieden we ook diensten als hosting en website-onderhoud aan op als abonnementsvorm.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Dat is geen probleem. Stel gerust jouw vraag via de telefoon of stuur ons een appje op WhatsApp.
Ook kun je ons een bericht sturen via onze contact pagina

×

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@rocketboost.nl

×